The UX Intern intervjuar Steve Krug

Jag tänkte att jag skulle tipsa om en podcast, nämligen The UX Intern. Det är en intervjupod där en kille vid namn Wesley Noble intervjuar framstående personer inom UX.

Många intervjuer är intressanta, men en som verkligen är lyssningsvärd är hans samtal med Steve Krug. Inom UX är Steve en av de personerna som brukar introduceras med frasen ”he needs no introduction”. Han är en välkänd UX-konsult, vars främsta gärning troligtvis är boken Don’t Make Me Think, som jag rekommenderar alla att läsa.

Bland annat tycker jag hans tankar kring Flat UI är spännande. Han menar att fenomenet är en överdriven motreaktion på skeumorfismen, som varken var så utbredd eller dålig som vissa ville göra gällande.

En länk till avsnittet hittar ni här: http://theuxintern.com/#episode-38